Botox behandeling

Natuurlijk, ontspannen & schoonheid

Deze kernwaarden zijn voor Caserano Clinics de uitgangspunten om op een natuurlijke wijze, in een professionele omgeving en door een erkende arts de behandelingen toe te dienen. Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast en blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Botox is een tijdelijk middel om rimpels te bestrijden. De behandeling met botox helpt om spieren te ontspannen die een rol spelen bij het ontstaan van rimpels. 

Ook is Botox vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen, het verkleinen van te forse kaakspieren en overmatige transpiratie tegengaan. 

Behandelingen met botox

Botox Soest

Kraaienpootjes of lachrimpels

Lachen is gezond, maar bij veelvuldig lachen vormen zich kraaienpootjes naast de ogen. Het is mogelijk om met botox kraaienpootjes te verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Voorhoofdrimpels

Als u iets wilt doen aan uw voorhoofdsrimpels, dan kunt u een behandeling met botox overwegen. Het is mogelijk om met botox deze rimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. 

Fronsrimpels

Vaak is een erfelijke aanleg de oorzaak van fronsrimpels. Een fronsrimpel zorgt voor een negatieve en serieuze uitstraling. Met een botox behandeling kunnen we fronsrimpels verwijderen of verminderen. Deze ingreep is eenvoudig en het resultaat langdurig.

Botox wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is na ongeveer twee weken zichtbaar en werkzaam voor gemiddeld drie maanden. In de dagen na de behandeling ontspant de spier zich en trekt niet meer samen om een rimpel te worden. U behoudt uw natuurlijke uitstraling, waarbij het gezicht zachter en jonger wordt. De rimpel verdwijnt en uw blik wordt weer open en ontspannen. Als u iets wilt doen aan uw voorhoofdsrimpels, dan kunt u een behandeling met botox overwegen. Het is mogelijk om met botox deze rimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Botox injectie bij een man door een BIG-geregistreerde arts van Caserano Clinics in Baarn
Huid hydrateren