Fillers/Juvéderm

Caserano werkt met JUVÉDERM® FILLERS;

JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler*

JUVÉDERM® maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.

De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS™ houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.

JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS™-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

*De nummer 1 aanbieder van hyaluronzuur fillers in marktaandeel volgens de markten waar deze gegevens beschikbaar zijn (2018).

Elasticiteit van de huid verbeteren
Botox en Fillers Blaricum

JUVÉDERM® is wereldwijd marktleider in hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen bouwsteen die bindt aan water. Het hydrateert de huid, verzacht lijnen en rimpels, voegt volume toe en verbetert daarmee de gelaatstrekken van het gezicht.

JUVÉDERM® fillers staan bekend om de hoge mate van weefselintegratie in de huid wat een natuurlijk resultaat tot gevolg heeft, ook tijdens animatie als lachen en fronsen.

Elke JUVÉDERM® filler beschikt over zijn eigen unieke samenstelling en productkenmerken en is daarmee ontworpen voor een specifiek doel. Dit kan zijn het behandelen van fijne of diepe lijnen, het gezichtsvolume herstellen voor een liftend effect, of het beter definiëren of subtiel accentueren van de lippen. Jouw cosmetisch arts kan je verschillende behandelingen uit de JUVÉDERM® reeks voorstellen afhankelijk van het voor jou op maat gemaakte behandelplan.

JUVÉDERM® is ontwikkeld door Allergan en is wereldwijd het meest toonaangevende merk op het gebied van hyaluronzuur fillers. Allergan heeft meer dan 60 jaar ervaring en produceert alleen op basis van de meest strenge kwaliteitseisen. Onze reeks JUVÉDERM® fillers is gemaakt met behulp van innovatieve technologie en helpen je om natuurlijke en langdurige resultaten te bereiken (tot 24 maanden, afhankelijk van de gebruikte filler en het behandelde gebied).